top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

AntennA

Transmissions from

the Belgian Electronic Music Scene

15:00 - THEMIDICIAN

Midician is reeds decennia lang een begrip in de synthwereld, voor het eerst komt AntennA voorzitter Alain Wymeels nu ook onder die naam als artiest naar buiten.Het zal voor iedereen een verrassing zijn wat Themidician zal brengen, DE reden om Synth'Nest van bij het begin mee te maken.

16u30 - GHOSTS IN MIRRORS

Ghosts in Mirrors is het soloproject van Koen Buytaert, de helft van The Roswell Incident, één van de grote namen in de Belgische EM-scene.
Een paar jaar geleden bracht hij Cold Dust uit, een registratie van een littl’antenna concert, waar het publiek aangenaam verrast werd door het verscheiden stijl- en klankpalet van Buytaert.
Benieuwd welke muzikale geesten de man ditmaal los laat?

Dan is dit een niet te missen concert!

20:00 - ONSTURICHEIT & BYSENSES

Onsturicheit (Peter Moorkens) en BySenses (Didier Dewachtere) zijn de laatste jaren uitgegroeid tot gevestigde namen, beide artiesten brachten door pers en publiek zeer gewaardeerde albums uit. Voor het album MonoCHROOM werkten ze samen en voor het eerst gaan ze dit nu ook live brengen. BySenses begint met een set van 15 minuten waarna Onsturicheit het overneemt met een modulair improvisatiesetje volgens de stemming van het moment. Als afsluiter van het festival spelen ze samen CHROOM!

18:00 - OWANN

Owann is het project van fotograaf-muzikant Johan De Paepe, hij zal een set spelen waarbij hij drie tracks van zijn albums, Eternal Return, State of Mind en Saga met elkaar zal verweven in een visueel en auditief verhaal volgens het concept van Saga ….. waar muziek en omgevingsgeluiden elkaar ontmoeten ….. waar je, samen met de muziek, ook de stilte en ruimte kan horen en voelen.Een sterk aan te bevelen en zaligmakende audiovisuele ervaring.

9 juli  2022  -  deuren 14u.

Hannekensnest, Burggravenlaan 7, 9940 Evergem

Inkom :  5 euro.

geen voorverkoop, ter plaatse betalen ( cash / PayConic )

antennafestival.be@gmail.com

Hannekesnest

Burggravenlaan 7, 9940 Evergem

Synth'Nest 2022

bottom of page